Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Se ledige kontorlejemål i Aalborg

Leder I efter ledige kontorlokaler i Aalborg?


Hvis I er på udkig efter et ledigt kontorlokale i Aalborg så kan du her få et overblik over tomme kontorlokaler i området. Aalborg Centrum er Nordjyllands største erhvervsområde med erhvervskvarterer, hvor nye og allerede etablerede virksomheder nemt kan finde et stort udvalg af topmoderne ledige kontorer og tomme kontorlokaler til leje. 

Hvis dit firma derfor er i færd med at søge nyt kontorlejemål, kan vi via vores trofaste samarbejdspartner Lokalebasen.dk servicere jer med et aktuelt overblik over markedet for ledige lejemål i Aalborg Centrum.  

Populære områder for kontorlejemål i Aalborg

Aalborg kontorlejemål


Aalborg Centrum

Aalborg C danner bymidten, hvor du kan finde mange kendte butikker og virksomheder. Centrum byder på mange eftertragtede beliggenheder for virksomheder. Fra Aalborg st kommer man hurtig omkring i byen. Se ledige kontorlejemål i Aalborg C.

Aalborg Øst

Her befinder sig Aalborg Universitet, som udgør en stor drivmotor for det Nordjyske erhvervsliv. Virksomheder indgår samarbejde med universitet, hvilket gavner institutionen og erhvervslivet. Derudover ligger Gigantium også her, som sponsoreres af forskellige virksomheder. Dette har et godt udvalg af erhvervslokaler til følge, kontorlejemål eller også lokaler til lager og produktion. Se ledige kontor i Aaalborg Øst.

Aalborg SØ

Aalborg Syd Øst ligger langs med den Nordjyske Motorvej, hvilket byder på masser gode muligheder for placering af virksomheder, herunder f.eks. kontorlejemål eller lager og værksteder. Se ledige kontorer i Aalborg SØ.

Aalborg SV

I dette byområde ligger Salkborg st, byggemarkeder og indkøbscentre og andre virksomheder, som skaber liv og tiltrækker både private og erhverv til stedet. Således findes der erhvervslokaler til mange formål, som f.eks. kontorlejmål. Se ledige lejemål i Aalborg SV.

NørresundbyNørresundby ligger nord for sunden, og er forbundet med bro og tunnel til Aalborg centrum. Her ligger også Aalborg Lufthavn, som er med til at skabe god infratruktur til regionen. Her findes også et bredt udvalg af større og mindre kontorlokaler. Lokaler kan både lejes i langvarige og kortvarige lejeperioder. Dette skaber god fleksibilitet og irriterende bindingsperioder kan undgås. Dette er relevant for nystartede virksomheder. Se ledige lokaler i Nørresundby.

Svenstrup

Kommunen ligger syd for Aalborg. Her bydes på rig plads for mere industrielle formål. Her findes Lagerhaller til maskiner eller gartnerier. Disse har ofte kontorer tilknyttet. Nye virksomheder placerer sig gerne i nabolaget af etablerede virksomheder for at drage nytte af deres omtale og omdømme. Det gør det også nemmere for leverandører at finde adressen. Derudover kan samarbejde etbleres i lokalområdet. Se ledige erhvervslokaler i Svenstrup.

Gistrup

Gistrup ligger netop syd for Aalborg Universitet. Kontorlejemål i dette område kan ofte findes i mindre murstensbygninger, herunder tilbydes f.eks. kontorpladser eller kontorrum. Se ledige kontorlejemål i Gistrup.

Kontorlejemål.dk kan tilbyde et stort varieret udbud af tomme kontorlokaler til leje i Aalborg Centrum. Vi har desuden mange potentielle lejere til attraktive ledige kontorlejemål i Aalborg-området.

 

• Se også MatchOffice.com, hvis du søger kontorhoteller i Aalborg