Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

 

 

Gode lokaler får virksomheden på rette vej

Når man starter en virksomhed op, er det i første omgang vigtigt at finde et kontorlejemål. Det er desuden en god idé, at vælge lejemålet med omhu, da det også gerne skal kunne afspejle virksomheden og dens mål. Det kan også være, at virksomheden er startet småt ud med et mindre kontorlejemål, for derefter at ville opgradere til noget større, eller noget som afspejler virksomhedens værdier bedre. Efter virksomheden har fundet det rette lejemål til kontoret, bør man overveje indretningen deraf, alt efter hvilken størrelse og design det har. Man bør overveje, hvordan indretningen skal afspejle virksomheden, samt hvorfor det skal indrettes på en bestemt måde. Indretningen siger mere eller mindre noget om, hvad virksomheden repræsenterer, og hvor høj den professionelle tilgang er. Designermøbler er eksempelvis med til at repræsentere virksomheden som stilbevidst, og virker derved også som en virksomhed, der har styr på deres fag og felt. Designermøbler kan dog hos nogen virksomheder også udstråle, at den økonomiske del bliver anvendt på nogle misplacerede områder. Det afhænger derfor meget af, hvilken slags virksomhed, der er tale om. Det man med sikkerhed kan investere i som virksomhed, er det tekniske udstyr, som forbedrer kvaliteten af arbejdet. Samtidig er komfortable stole til medarbejderne en god idé, så medarbejderne kan yde deres bedste, og samtidig ikke får arbejdsskader.

Hvilke kontorlejemål finder man i Aarhus?

I Aarhus er der mange muligheder, for at finde et godt lokale eller større lejemål til kontor. Hvis man er en nystartet, lille virksomhed, kan man eksempelvis begynde i de små arealer. Her kan fx benytte sig af noget så alternativt, som studieboliger i Aarhus og kollegier i Aarhus. Aarhus indeholder forskellige attraktive områder, hvor valg af område også kan sige noget om virksomhedens kvalitet og status. Oftest ser flere mennesker en virksomhed, der ligger centralt i Aarhus, i eksempelvis Aarhus C. Den nordlige bydel, Aarhus N, fra IT-byen til Trøjborg og Djurslandmotorvejen, kan samtidig være ideelt, da det både er et bredt, nogenlunde centralt og billigt område. Det er derfor godt for nystartede virksomheder, at starte et sted som Aarhus N. I områder som Aabyhøj og Risskov, som ligger lidt længere ude i Aarhus, finder man mange prægtige villaer og flotte omgivelser. Hvis man vælger, at have sin virksomhed i disse områder af Aarhus, kan man derved give et indtryk af, at være mere succesfulde end de virksomheder, man ellers kan finde i Aarhus. 

Ledige kontorlejemål i Aarhus

Søger I ledige kontorlokaler i Aarhus Centrum?


Kontorlejemål.dk giver dig det store overblik, hvis du netop nu søger nye ledige kontorlokaler i Aarhus, eller hvis du blot vil tjekke markedet for tomme lejemål i Aarhus Centrum. Aarhus C, der i daglig tale også også kaldes Aarhus Midtby, huser mange attraktive kontorlejemål inden for Ringgaderne fra Trøjborg til Langenæs og på havnefronten, hvor der i Smilets By p.t. opføres den ny bydel Nordhavnen.

Såfremt din virksomhed aktuelt søger efter mere eller mindre plads, kan vi via vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk give jer et dagsaktuelt overblik over markedet for tomme kontorer i Aarhus C.

Få hjælp til din nye virksomhed

Søger du nye lokaler til din nystartede virksomhed kan andre administrative emner også være interessant for dig. Det kan således være en stor hjælp at bruge guides og andre hjælpemidler, som gør det nemmere fordi dig at komme i gang med at starte en virksomhed; besvare spørgsmål til finansiering og regnskab, og mange andre ting ift. etablering og udvikling af din virksomhed. Gå hertil ind på Virk Startvækst.

Populære områder for kontorlejemål i Aarhus

Kontorlejemål Aarhus


Forneden ser du en oversigt over alle de populære byområder for kontorlejemål i Aarhus og omegn. Aarhus byder på mange gode erhvervsområder til alt former for erhverv. I de forskellige bydele finder du omgivelser og lokaler der passer til din branche.  

Aarhus  C

Aarhus centrum er for mange virksomheder et populært område at placere sig. Især virksomheder der ønsker at placere sig i et mere synligt og eksklusivt område, for dermed at præsentere sig på en bestemt i deres branche, er bymidten meget efterspurgt. Især kontorlejemål i Aarhus C finder du i mange attraktive områder. Se ledige kontorer Aarhus C.

Aarhus N

Aarhus N er et attraktivt område i Aarhus. Den nordlige bydel strækker sig over området helt inde fra IT-byen og Trøjborg samt Aarhus Universitetshospital og ud til Djurslandmotorvejen. Kontorlejemål i Aarhus N kan ofte være billegere end dem i centrum og er derfor attraktive for nystartede virksomheder, eller virksomheder som lægger mindre vægt på postnummer, men stadig ønsker en god beliggenhed. Se ledige kontorlejemål i Aarhus N.

Aarhus V

Aarhus V starter inde ved Møllevangen og følger Viborgvej ud af byen og grænser så op mod Tilst.  Den vestlige del af Aarhus byder på et godt netværk af motorvej og offentlig transport, hvilket er optimalt for erhverv. Kontorlejemål i Aarhus V byder på god kvalitet og oplever en rig efterspørgsel. Se ledige kontorlokaler i Aarhus V.

Aabyhøj

Åbyhøj ligger vest for Aarhus C, med mange flotte villaer og flotte omgivelser. Aabyhøj ligger op mod Brabrand sø og byder på naturskønne områder for erhvervslivet. Kontorlejemål findes således nær Åby Ringvej og Silkeborgvej. Området er yderst velegnet til kontorer. Så vil du have en god oversigt over lokaler i dette område så se ledige kontorlejemål i Aabyhøj her.

Risskov

I Risskov finder du kontorlokaler i flotte omgivelser. Bydelen har store områder ud til havet, Egå Engsø og byder derfor på kontorlejemål i naturskønne områder, med flot udsigt. I Risskov kan du også finde kontorlejemål der er velegnet til mange erhverv og oftest er kombineret med lager. Derudover kan mange kontorlejemål også bruges som show room eller til gallerier. Se ledige kontor til leje i Risskov her og find kontorlokaler der passer til dine behov.

Viby J

Viby J ligger syd for Aarhus C, mellem Aarhus Syd Motorvejen og Jyllands Alle. I Viby J finder du erhvervslejemål der passer til mange forskellige behov, både til privat og offentlig erhverv. Erhvervskvarterer danner et solidt miljø for din virksomhed. Se ledige kontorlejemål i Viby J.

Højbjerg

Højbjerg ligger syd for Aarhus C, startende ved Jyllands Alle og helt ud til Skåde Bakker samt de naturskønne områder langs Oddervej. I Højbjerg ligger der forskellige private og offentlige kontorlejemål, såsom Sydbank eller Skattecenter Århus. Se ledige kontorlokaler i Højbjerg.

 

Kontorlejemål.dk har mange centralt placerede, tomme kontorlokaler til leje og ledige kontorer i Aarhus Centrum, og vi også har mange potentielle lejere til attraktive ledige kontorlokaler i Aarhus-området.

 

• Se også MatchOffice.com, hvis du søger kontorhoteller i Aarhus