Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Ledige kontorlejemål i Hellerup


Er din virksomhed netop nu på udkig efter tomme kontorlokaler i Hellerup-området, kan Kontorlejemål.dk servicere jer med et stort, dagsaktuelt udvalg af ledige kontorer i Hellerup.


Hellerup er det store, attraktive bolig- og erhvervsområde på Øresundskysten nord for Københavns City, der kan tilbyde kontorvirksomheder et attraktivt udbud af eksklusive ledige kontorlejemål og tomme kontorlokaler til leje.

Via vores nære samarbejdspartner Lokalebasen.dk kan du her på Kontorlejemål.dk let og hurtigt lade dig guide frem til et prominent udvalg af ledige kontorlejemål i og nær Hellerup.

Attraktive områder for ledige kontorlokaler nær Hellerup

Kontor til leje HellerupHellerup

Hellerup ligger lige uden for de travle omgivelser af København. Den gode beliggenhed og de flotte omgivelser med havn og usigt over havet gør Hellerup til et attraktivt område for erhvervslokaler. Med et kontorlejemål i Hellerup får du lokaler i et eksklusivt område og i top adresse - er du på udkig efter repræsentative lokaler er du helt rigtig her. Se ledige kontorlejemål i Hellerup.

Gentofte

Gentofte ligger langs Helsingørmotorvejen dækker og krydset med Motorring 3. I Gentofte ligger mange store virksomheder, som Dong Energy og Novo Nordisk. Området byder på en god infrastruktur og super muligheder for din virksomhed. Søger du efter store eller små lokaler finder du et bredt udvalg af kontorlejemål i Gentofte. Se ledige kontorlokaler i Gentofte.

Kongens Lyngby

Lyngby ligger op ad Bagsværd og Motorringen. Kontorlejemål i Lyngby byder på fleksibel indretningsmuligheder og egner til mange liberale erhverv. Kontorlejemålene byder ofte på mødelokaler, kantiner og kontorrum i mange størrelser. Se ledige kontorer i Kongens Lyngby.

Søborg

I Søborg ligger Gladsaxe. Derudover ligger den store virksomhed NNIT her. Ledige kontorlejemål i Søborg udbydes af både private og professionelle ejendomsselskaber. Se ledige lejemål i Søborg.

Herlev

Kontorlejemål i Herlev byder på mange muligheder. F.eks. kan du finde servicerede kontorer, som skaber et problemfrit grundlag for din virksomhed. Telefonservice, reception eller it-support er blot nogle af fordelene. Se ledige lokaler i Herlev.

 

Vi kan døgnet rundt servicere dig med et altid opdateret udvalg af ledige attraktive kontorlejemål i Hellerup. Vi har desuden mange potentielle lejere til ledige kontorlokaler i Hellerup-området.