Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Ledige kontorlejemål i København

Er I på udkig efter ledige kontorlokaler i København?


Så kan Kontorlejemål.dk tilbyde jer det fulde overblik over det aktuelle marked for tomme kontorer i København. København City er området, der kan give dig landets helt uden sammenligning største samt mest varierede udvalg af ledige kontorlejemål og tomme kontorlokaler i samtlige størrelser og indretninger.

Skulle din virksomhed således have brug for mere plads, kan vi i tæt samarbejde med vores partner Lokalebasen.dk formidle et aktuelt vue over mulighederne for at finde et nyt kontor i det centrale København.

Godt at huske

Er du i gang med at søge ledige kontorlejemål, kan det være fordi du stifter en ny virksomhed eller dine forhold har ændret sig i dit eksisterende erhvervsforetagende. Hos Virk Indberet kan du f.eks. registere ændringer i din virksomhed, eller foretage andre forskellige indberetninger til det offentlige.

Populære områder for kontorlejemål i København

 

Kontorlejemål i København

 

Nedenfor finder du en oversigt over alle de populære byområder for erhvervslokaler i København. København og dets mange forskellige bydele har et stort udvalg af lokaler, som byder på et rigtig godt grundlag for at drive erhverv. I og omkring København finder du mange erhvervsområder, herunder de mest kendte på Vestegnen, Gladsaxe og Lyngby. 

København K

København K danner bymidten, hvor du kan finde mange kendte virksomheder. Mange virksomheder lejer sig ind på kontorlejemål i København K, fordi de bevidst ønsker at placere deres virksomhed i et område, som præsenterer dem på bedst mulig vis i deres branche. I København K finder du kontor til leje i mange attraktive områder, f.eks. Esplanaden eller Kgs. Nytorv. Se ledige kontorlejemål i København K.

København City

København City dækker over business området i den indre by af København og alle de øvrige Københavnske kommuner. Kontorlejemål i København City dækker over et bredt udvalg mindre og større kontorlokaler, som passer til mange behov. Også mange internationale virksomheder placerer deres afdelinger i lokaler i København City. Der bydes på mange forskellige slags kontorlejemål, for langvarige samt kortvarige lejeperioder. Der er således god mulighed for fleksibel leje af kontorer i København City.

København N

København N er et attraktivt område i København. Nørrebro strækker sig over området lige nord for søerne og ud mod Bispebjerg. Kontorlejemål i København N udstrækker sig bl.a. langs Jagtvej og Tagensvej. Lokaler i dette område er meget populære blandt nystartede virksomheder, som ikke lægger vægt på en dyr adresse, men søger et lokaler i god kvalitet til en fornuftig pris. Se ledige kontor i København N.

Nørrebro

Kontorlejemål på Nørrebro er velegnet til mange forskellige slags virksomheder. Ofte er kontor og butik forenet i samme lejemål, så anvendelsesmulighederne er meget store. Således kan mange kontorlejemål på Nørrebro også anvendes som butik, show room, eller klinik. Og omvendt byder mange butikker også på en indretning, så de egner sig til brug som kontor.

København NV

København Nord Vest ligger i den ydre del af København og er bl.a. kendt for at have Bispebjerg Hospital og mange andre virksomheder, som er kendetegnet af mere industriel karakter. Kontorlejemål i København NV kan ofte være lidt billigere end kontorer i bymidten. Se ledige lokaler til kontorlejemål i København NV.

København Ø

København Ø er et flot område, som råder over et havneområde og en masse indkøbsmuligheder og kafféer. Kontorlejemål kan ud over at prale af havnebeliggendhed og god offentlig transport, nyde af at ligge i et eksklusivt nabolag. Kontor til leje i København Ø ligger nemlig i umiddelbar nabolag til ambassader af store Nationer. Skal du have lokaler på en mere eksklusiv adresse, så er Østerbro et godt valg til din virksomhed. Se ledige kontorlejemål i København Ø.

Østerbro

På Østerbro finder du et meget bredt udvalg af kontorlejemål. Der ligger alt fra små til store kontorrum i eksklusivt nabolag. Østerbro byder på gode transportmuligheder, som gør området meget attraktivt for leje af kontorlejemål.

København S

København S byder på mange ledige kontorlejemål. Byområdet er kendetegnet ved dets gode netværk af offentlig transport, herunder metroen. Kontorlejemål i København S strækker sig fra Islands Brygge, Amagerbro samt Amager Strandpark. Dette område har gennemløbet meget renovering og mange kontorlejemål i København S har derfor oplevet positive effekter. Ledige kontorlokaler København S kan byder på god udsigt over havn og Øresund samt et fint naboskab til det Københavnske Universitet og andre store virksomheder som Deloitte og KL. Se ledige kontorlejemål i København S.

Amager

Amager råder over en bred vifte af kontorlejemål. Startende oppe fra Islands Brygger med mere eksklusive kontorlejemål og helt ned til Dragør, det sydlige Amager med bl.a. Lufthavnen som stort erhvervsområde med mange kontorlejemål og mange kvadratmeter kontor.

København SV

København SV, Vestamager byder på mange store kontorlejemål. Omkring Fields og Bella Centret har mange store virksomheder lejet sig ind. Ledige tontorlejemål i København SV findes i store og nye kontorbygninger, beliggende nær metro og gode indkøbsmuligheder. Øresund har derfor udviklet sig som et meget eftertragtet område med kontorlejemål for mange virksomheder. Den gode tilgængelighed via Øresundsmotorvejen og mange parkeringspladser øger attraktiviteten af kontorlejemål i København SV yderligere. Se ledige kontorlokaler i København SV.

Sydhavn

Sydhavnen ligger i natursmukke områder nær Valbyparken og ned til havneområdet. Kontorlejemål i Sydhavn i København nyder godt af de flotte omgivelser samt gode tilkørselsforhold. Der befinder sig både læger, tandlæger og liberale erhverv præsenteret i kontorbygninger i Sydhavn. Sydhavn har også mange hoteller, hvilket gør det nemt at byde gæster velkommen og transport til kontor meget nemt.

København V

København V byder på et pulserende byliv og kort afstand til Københavns Hovedbanegård. Kontorlejemål i København V hører med til de mest efterspurgte, da de højt frekventererede gader sørger for en høj fysisk synlighed. Kontorlejemål i Kødbyen er meget eftertragtede, pga. bydelens hippe karakteristika. Mange kreative og moderne virksomheder præger dette område. Se ledige erhvervskontor i København V.

Vesterbro

På Vesterbro, lige syd for Sankt Jørgens Sø og langs Vesterbrogade finder du et spændende område for virksomheder. Derudover strækker Vesterbro sig ned til Kalvebod, hvor mange store virksomheder og hoteller har placeret sig. Kontorlejemål på Vesterbro byder således på en god adresse til din virksomhed.

 

Kontorlejemål.dk er stærkt repræsenteret med tomme kontorlokaler til leje og ledige lejemål i København Centrum, ligesom vi også har mange potentielle lejere til attraktive ledige lejemål i City-området.

Se også MatchOffice.com, hvis du søger kontorhoteller i København.