Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Ledige kontorlejemål i Kolding

Søger din virksomhed ledige kontorlokaler i Kolding?


Så er Kontorlejemål.dk parat til at præsentere jer for et bredt og aktuelt udvalg af tomme kontorer i Kolding. 
Kolding har højstatus som innovativt vækstområde med Syddanmarks måske mest attraktive erhvervsområde, der kan tilbyde fine forhold for nye virksomheder og har et varieret udbud af ledige kontorlejemål og tomme kontorlokaler til leje.

Hvis dit firma har akut behov for ledige lejemål i Kolding-området, kan du med fordel betjene dig af vores webside Kontorlejemål.dk samt vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk.

Eftertragtede områder for kontorlejemål

Kolding kontorlejemål


Kolding

Kolding er del af det for virksomheder meget attraktive trekantsområde. Her findes kontorlokaler og kontorlejemål i mange størrelser og til mange behov. Byen er kendt for dets indkøbscetnter, hvor flere liberale erhverv placerer sig. Det store center byder på mange lokaler, såvel kontorer og butikker. Kontorlejemål er fordelt over byen, men især inde ved stationen og i havneområdet finder man ledige kontorlejemål i flot beliggenhed. Se ledige kontor i Kolding.

Vejen

Vejen ligger mellem Esbjerg og Kolding. Lokaler i denne kommune byder på høj kvalitet til lav pris. Især virksomheder som ønsker at placere sig langs motorvej eller nystartere, som ikke lægger vægt på adresse, kan finde muligheder her.  Se ledige kontorlokaler i Vejen.

Brørup

Her finder du lokaler i landlige omgivelser - ledige lokaler til brug som værksted eller lagerhal med tilknyttet kontor. Se ledige kontorlejemål i Brørup.

Rødding

Rødding ligger mellem Ribe og Kolding. Kontorlejemål i dette område står ofte i kombination med andre slags lokaler såsom lagerhaller eller produktionslokaler. Se ledige lokaler i Rødding.

Haderslev

Haderslev er hjemby til Fuglsang bryggeri og en stor arbejdsgiver i området. Koncernen råder over mange lokaler til kontor og produktion. Kontorlejemål i Haderslev nyder af udsigt over havn og dam. Haderslev er en af de største byer Syddanmark og hjemby til mange virksomheder og lokaler. Se ledige kontorer i Haderslev

Vi er i stand til at præsentere et bredt udvalg af tomme kontorlokaler til leje og ledige kontorlokaler i Kolding Centrum og omegn. Vi har desuden mange potentielle lejere til attraktive ledige kontorlejemål i Trekantsområdet.


• Se også Kontorfaellesskaber.dk, hvis du søger kontorhoteller i Kolding