Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Se ledige kontorlejemål i Odense

Leder din virksomhed efter ledige kontorer i Odense?


Kontorlejemål.dk tilbyder dig det fulde overblik, hvis I er på udkig efter ledige kontorer i Odense, eller hvis I blot ønsker at være opdateret med markedet for tomme kontorlejemål i Odense C. Odense Centrum er identisk med det attraktive område omkring den gamle bykernes gågader, stræder samt torve og har et stort udbud af velindrettede kontorlokaler og faciliteter for nye såvel som etablerede erhvervsvirksomheder.

Skulle også dit firma søge nyt kontorlejemål, står vi og vores nære samarbejdspartner Lokalebasen.dk parat til at give jer et stort og fyldigt overblik over markedet for tomme kontorlejemål i Odense Centrum.

Attraktive områder for kontorlejemål i Odense

Kontorlejemål i Odense


Her kan du læse mere om populære byområder for kontorlejemål i Odense og omegn. Odense byder på en centralt beliggenhed i landet og et godt trafiknetværk. Odense er en by med en del erhverv af bl.a. industriel karakter og detailhandel.

Odense C

Byens centrum byder på mange spændende muligheder for erhvervslivet. Postnummeret dækker over hele in indre by, startende nede fra Odense Universitetshospital samt et godt stykke op ad Odense kanal. Isæer gågaden og havneområdet byder på nye og moderne faciliteter til erhverv. Kontorlejemål er disse bydele yderst eftertragtet. Se ledige kontorer i Odense C.

Odense M

Odense M ligger lige syd for Odense C. Her krydser Hjallesevej med ringvejen. Ydermere er Syddansk Universitet Odense beliggende her, hvilket skaber gode synergieffekter ift infrastruktur og udvikling af lokalområdet og regionen. Universitet tiltrækker både arbejdskraft og virksomheder og udgør dermed en vækstfaktor for byen og omegn. Således er efterspørgslen efter ledige kontorlejemål i Odense M steget og nye kontorer etableres i byen. Se ledige kontor i Odense M.

Odense N

Området Odense N starter ved Odense Havn og den nordlige del af kanalen og strækker sig helt ud til Lufthavnen. Især i området mellem Stige og Snestrup findes mange virksomheder og egne af mere industriel karakter. Her forefindes således et udpræget erhvervsområde, som egner sig til mange slags erhverv. Kontorlejemål findes i rødstensejendomme og nyere kontorbygninger. Derudover er administration og kontor ofte knyttet til værksteder og lagre. Se ledige kontor til leje i Odense N.

Odense NV

Odense Nord Vest dækker bl.a. over Tarup og Rugårdsvej er hovedgaden hennem hele bydelen. Bydelen råder over flere dagligvarebutikker, men også autoværksteder og bilforhandlere. Se tomme kontorlejemål i Odense NV her.

Odense S

Her ligger omdrejningspunkt for den Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen. Den gode infrastruktur gør det attraktivt for virksomheder at placere deres kontorer eller andre erhvervslejemål i dette område. Den gode synlighed langs motorvejen er blot en af fordelene. Se ledige kontorlokaler i Odense S.

Odense SØ

Bydelen Odense Syd Øst dækker over ringvej og motorvej og Nyborgvej. Firmaer af mere industriel karakter placerer sig gerne her, da betingelserne er velegnede. Se ledige lejemål i Odense SØ.

Odense SV

I dette område er det den Fynske Motorvej og bydelen Bellinge som udgør de primære drivkræfter for erhverv. Langs motorvejen findes lokaler i eksponeret beliggenhed med forskellige brugsformål. Området ligger nær byen og har god infrastruktur. Bosatte virksomheder er f.eks. gartnerier eller produktionsfirmaer. Se ledige erhvervslejemål i Odense SV.

Årslev

Årslev ligger ved Svendborgmotorvej og byder på eksponering for al trafik gående mod Sydfyn og ind mod Odense. Erhvervsområdet byder på mange muligheder for virksomheder af forskellig art. Arslev kommune er erhvervsorienteret og byder på gode omgivelser for iværksættere og etablerede virksomheder. Her finder du kontorlejemål og lokaler til lager og produktion. Se ledige kontorlejemål i Årslev.

 

Kontorlejemål.dk har et rigt varieret udbud af tomme kontorlokaler til leje og ledige kontorer i Odense Centrum, og vi også har mange potentielle lejere til attraktive ledige lejemål i Odense-området.

 

• Se også MatchOffice, hvis du søger kontorhoteller i Odense