Søg kontorer

Er du på udkig efter kontorer til din virksomhed?

Opret en søgeagent og bliv straks præsenteret for alle de kontorlokaler, der er skræddersyet til dine kriterier.

Du vil herefter løbende modtage mails med lejemål, som lige præcis matcher dine behov.

Søg kontorlejemål

Find lejere

Ønsker du at få udlejet dine ledige kontorlejemål?

Opret dig som udlejer, og du vil løbende få henvendelser mailet fra potentielle lejere til dine kontorlokaler.

Det er gratis at oprette dig, og der er ingen opstartsomkostninger og ingen gebyr pr. henvisning.

Registrer som udlejer

Ledige kontorlejemål i Roskilde

Leder I efter ledige kontorlokaler i Roskilde?


Kontorlejemål.dk tilbyder sig som en effektiv genvej til ledige kontorlokaler, hvis din virksomhed aktuelt søger overblik over markedet for tomme kontorer i Roskilde-området. Roskilde med det inspirerende, spændende og pulserende forretningsliv omkring gågaderne i centrum og butikscentret Ros Torv tilbyder et rigt udvalg af rummelige, velplacerede ledige kontorlokaler til leje i Domkirkebyen.

Kontorlejemål.dk er i samarbejde med vores nære forretningspartner Lokalebasen.dk i stand til at give dig et dagsaktuelt, opdateret overblik over ledige kontorlejemål i og tæt ved Roskilde.

Eftertragtede områder for ledige kontorlokaler nær Roskilde.

Kontor til leje RoskildeRoskilde

Roskilde ligger på grænsen til Storkøbenhavn. Kontorlejemål i Roskilde egner sig til mange liberale erhverv. Erhvervsområdet i Roskilde råder over en masse erhvervslokaler. Især for kontorer findes der et stort marked. Kontorlejemål i Roskilde udbydes af private og professionelle ejendomsselskaber. Se ledige kontorlokaler i Roskilde.

Jyllinge

I Jyllinge findes der kontorlejemål som også kan anvendes til mange andre erhvervsformål. Ofte kan brugsformålet aftales med udlejeren, hvorfor anvendeligheden af lokaler er meget stor. Således er sandsynligheden for at finde et passende lokale meget stor. Se ledige lokaler til leje i Jyllinge.

Lejre

I Lejre finder du oftest mindre kontorlejemål i murstensbygninger, som er velegnet til nystartede eller mindre virksomheder. Lidt uden for storbyerne byder Lejre på lave kvadratmeterpriser. Se ledige kontorer i Lejre.

Hedehusene

Beliggende mellem Roskilde og Taastrup og langs Holbækmotorvej er grundlaget for gode erhvervsmæssige rammer skabt. Se ledige kontor til leje i Hedehusene.

Karlslunde

Langs med Køge Bugt finder du kontorlejemål i bl.a. Greve, Karlslunde og Køge. Motorvejen og S-toget langs med kysten skaber høj mobilitet. I disse områder er der plads til alle slags erhverv. For nærmere information om lejemålets anvendelsesmuligheder og egenskaber rådes det at kontakte udlejeren. Se ledige kontorlejemål i Karlslunde.

Vi tilbyder dig et stort og fyldigt udvalg af tomme kontorlokaler til leje og gode ledige kontorlejemål i Roskilde. Vi har også mange potentielle lejere til ledige kontorlokaler i hele Roskilde-området.